groepsaccommodatie friesland

Faciliteiten

Inrichting Groepsaccommodatie Kleastermar 

1. De deel

In de grote ‘deel' zijn aan de westzijde 5 gezellige 4-persoonskamers en aan de oostzijde vier ruime 2-persoonskamers en twee 3-persoonskamers. Er is een ledikant aanwezig. Er zijn ruim voldoende douche- en toiletvoorzieningen. Alle kamers hebben een wastafel met warm en koud stromend water. Op een verhoging is een gezellige ruimte met een leestafel en gemakkelijke bankjes bij een tv. Van hier hebt u een prachtig overzicht.

2. Het lytshûs

Het lytshûs heeft een kleiner formaat. Er staat een historische buffetkast en u vindt er de oorspronkelijke bedsteedeuren. Een gezellige ruimte met aan de ene kant openslaande deuren en aan de andere kant de oude stalruitjes. Dit is een ruimte voor ongedwongen samenzijn en avondvermaak. Men kan er ook voor kiezen het lytshûs als eetzaal te gebruiken.

 

3. De keuken

De keuken ligt precies tussen de grote schuur en lytshûs in, is modern ingericht en zeer geschikt voor zelfverzorging. Er is een 6-pits Atag fornuis, oven, warmhoud-oven, au bain Marie, grote koelkast, vriezer en horeca vaatwasser (vloeibare zeep voor vaatwasser aanwezig).

Voorzieningen 

Sport en spel

Het grasveld achter Kleastermar heeft voorzieningen voor basketbal en volleybal. Ballen zelf mee brengen. Binnen zijn er een tafeltennistafel, voetbaltafel en sjoelbak.

 

Verwarming

Er is centrale verwarming door het hele huis. In de slaapkamers staan radiatoren, verder is er overal vloerverwarming, wat vooral i.v.m. de hoogte van de ‘deel' ook in de winter voor een aangenaam verblijf zorgt.

 

Wassen en drogen

Kleastermar heeft zowel een wasmachine als een droger. 

 

Plattegrond

plattegrond Kleastermar

 

Internet

Er is draadloos internet aanwezig.

 

Rolstoelvriendelijk

Twee 2-persoonskamers zijn verbonden met een ruime badkamer voor mindervalide. Alles in de boerderij is gelijkvloers, behalve de ruimte voor de tv, maar deze kan ook beneden worden aangesloten.

 

Catering

Er is een mogelijkheid om de catering te laten verzorgen, meer info zie: Acces Catering

inrichting groepsaccommodatie eastermar inrichting groepsaccommodatie slaapkamer groepsaccommodatie inrichting groepsaccommodatie eastermar

Bekijk beschikbaarheid